III. ULUSAL BİYOMÜHENDİSLİK ÖĞRENCİ KONGRESİ

12-13 MART 2015

MARMARA ÜNİVERSİTESİ ANADOLU HİSARI KONFERANS SALONU

Değerli Arkadaşlar,

İlki Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nin, ikincisi Ege Üniversitesi'nin ev sahipliği ile gerçekleşen ve verimli sonuçlar alınan Biyomühendislik Öğrenci Kongresi’nin devamı niteliğinde, III. Ulusal Biyomühendislik Öğrenci Kongresi’ni, Marmara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi olarak düzenlemekteyiz.

Biyomühendislik şemsiyesi altında, güncel bilimsel gelişmelerin, ülkemizde ve dünyada gerçekleştirilen çalışmaların paylaşılması amacı ile 12-13 Mart 2015 tarihlerinde, Marmara Üniversitesi Anadolu Hisarı Konferans Salonu’nda düzenlenecek olan ve devamlılığının sağlanması hedeflenen Biyomühendislik Öğrenci Kongresinin üçüncüsünde, sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.

Kongreye katılım ve daha detaylı bilgiler için internet sitesini ziyaret edebilirsiniz