Lisans öğrencilerimizin TÜBİTAK 2209/B Sanayiye Yönelik Lisans Araştırma Projeleri Desteği başarısı

2209D sanayi lisans destegi.jpeg (185 KB)

Bölümümüz öğretim üyesi Prof. Dr. Ahu ALTINKUT UNCUOĞLU’nun danışmanı olduğu son sınıf öğrencilerimiz Anahita Hemmat Zadeh KHIABANI, Bilgen ÖZSOY ve Erhan KARADAĞ’ın TÜBİTAK 2209/B Sanayiye Yönelik Lisans Araştırma Projeleri Desteği Programı’na sunmuş olduğu “Tarımda Çevre Dostu Teknolojiler: Organik Temelli Nanogübrelerin Üretimi ve Kullanımı” başlıklı proje TÜBİTAK tarafından desteklenmeye uygun bulunmuştur.

Öğretim elemanımız Prof. Dr. Ahu ALTINKUT UNCUOĞLU’nu ve lisans son sınıf öğrencilerimiz Anahita Hemmat Zadeh KHIABANI, Bilgen ÖZSOY ve Erhan KARADAĞ’ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.