Son sınıf öğrencilerimiz Tuğra Yazgan ve İlkem Acet, 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında desteklenmeye hak kazandı.

Bölümümüz öğretim üyesi Dr. Öğretim Üyesi Ceyda Kasavi’nin danışmanı olduğu son sınıf öğrencilerimiz Tuğra Yazgan ve İlkem Acet’in “Transkriptomik verilerin genom-seviyeli biyolojik modeller ile bütünleşik incelenmesi sonucunda pulmoner arteriyel hipertansiyon hastalığına yönelik biyobelirteç adaylarının belirlenmesi” adlı proje önerisi "2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı" kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır.

Öğretim üyemiz Ceyda Kasavi ve öğrencilerimiz Tuğra Yazgan ile İlkem Acet’i tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.