Son sınıf öğrencilerimiz Beyza Mert ve Kübra Kara, 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında desteklenmeye hak kazandı.

kübra beyza.jpeg (219 KB)

Bölümümüz öğretim üyesi Dr. Öğretim Üyesi Beste TURANLI'nın danışmanı olduğu son sınıf öğrencilerimiz Beyza Mert ve Kübra Kara,“Sistem Biyolojisi Yaklaşımı ile Dilate Kardiyomiyopatinin Erken Tanısında Kullanılacak Moleküler Biyobelirteçlerin Bulunması” adlı proje öneriyle ile "2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı" kapsamında desteklenmeye hak kazandı.

Öğretim elemanımız Dr. Öğretim Üyesi Beste TURANLI’yı ve lisans son sınıf öğrencilerimiz Beyza Mert ve Kübra Kara’yı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.