Son sınıf öğrencilerimiz Özge KARAÇAY ve Fatma Sude GÖKTUĞ, 2209-A - ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ DESTEKLEME PROGRAMI kapsamında desteklenmeye hak kazandılar.

Bölümümüz öğretim üyesi Prof.Dr. Kazım Yalçın ARGA’nın danışmanı olduğu son sınıf öğrencilerimiz Özge KARAÇAY ve Fatma Sude GÖKTUĞ'un “Üçüncü Nesil Proteozom İnhibitörü İxazomib İle Konvansiyonel Kemoterapötik Ajan Sisplatinin Akciğer Kanseri Hücre Hattında (A549) Kombine Tedavi Yaklaşımı” adlı proje önerisi "2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı" kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır.

Öğretim üyemiz Kazım Yalçın ARGA'yı ve öğrencilerimiz Özge KARAÇAY ve Fatma Sude GÖKTUĞ'u tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.